Filter za tiskalnik
Filter za tiskalnik

Clean office filter za tiskalnik

EAN: CLEANOFFICELASER

Ali veste, da laserski tiskalniki v zrak spuščajo škodljive emisije, ki jih dnevno vdihavamo in s tem ogrožamo svoje zdravje? Čas je, da poskrbite zase tudi na delovnem mestu, kjer preživite velik del dneva!

Ob uporabi laserskih tiskalnikov nenehno vdihavamo fini prah, ozon in benzen, ki ga v zrak spuščajo laserski tiskalniki. Raziskave, narejene na avstralski Univerzi za tehnologijo, kažejo, da je koncentracija prahu v nekaterih pisarnah kar štirikrat večja od koncentracije prahu ob avtocesti. Čeprav teh ultra finih prašnih delcev ne vidimo, lahko izpostavljenost tem delcem povzroča poškodbe naših pljučnih celic in ogroža naše zdravje.

Več o dokazani škodljivosti laserskih tiskalnikov lahko preberete tukaj.

Več o tem, kako so laserski tiskalniki škodljivi prav toliko kot cigaretni dim, lahko preberete tukaj.

Za vas imamo izjemno rešitev! Filter za laserske tiskalnike CLEAN OFFICE! Filtrira škodljive snovi, kot so ozon, benzen, prah in fini prah. Filter sestavlja patentirana elektrostatična membrana, ki zadrži prah, ozon in druge škodljive emisije, ki jih zaznamo kot neprijetne vonjave. Montaža filtra je možna na vse poznane laserske tiskalnike. Priporočljiva uporaba od 6 do 12 mesecev. Meritve nemškega laboratorija so dokazale učinkovitost filtriranja; in sicer filter zadrži škodljivi ozon z učinkovitostjo do 95 %. Naredite korak v pravo smer za svoje zdravje!

Zaščitite sebe in svoj tiskalnik pred prahom in naročite filter že danes!

24.99 € 14.99 €
V košarico

Kategorije