Filter za radiator
Filter za radiator

Clean office filter za radiator

EAN: CLEANOFFICERADIA

Imate težave z alergijami in prahom v prostoru? Imate občutek, da vas v času kurilne sezone še posebej draži in praska v grlu? Čas je, da storite nekaj zase in za svoje zdravje!

Ali veste, da smo v hladnih dneh, ko nas grejejo radiatorji še posebej izpostavljeni prahu, ki se skupaj s toplim zrakom dviguje v prostoru? Dnevno vdihujemo fini prah, ki se dviguje v prostor zaradi sproščanja toplote radiatorja. Čeprav delcev ne vidimo, pa njihovo vdihavanje povzroča številne bolezni, alergije, vnetje pljučnega tkiva in težave z dihanjem.

Za vas imamo izjemno rešitev!

Protiprašni filter za radiatorje CLEAN OFFICE! Zadrži 90 % finega prahu, kot so alergeni in cigaretni dim. Preprečuje zamazanost sten in zaves zaradi prahu. Deluje elektrostatično in ne zmanjšuje pretoka zraka. Primeren je za standardne radiatorje. Filter je uporaben od treh mesecev do celotne kurilne sezone, odvisno od količine prahu v prostoru. Ko se filter obarva sivo, ga je potrebno zamenjati.

Dimenzije filtra so 300 x 100 x 10 mm, katere pa z enostavnim razrezom lahko prilagodimo naši dimenziji radiatorja.

CLEAN OFFICE filter za radiatorje je testiral neodvisni nemški inštitut SLG Prüfund Zertifizierungs GmbH, ki je dokazal, da z uporabo filtra zadržimo 90 % različnih velikosti delcev na hitrost pretoka 8-12 cm/s.

Učinek in izkoristek toplote ob tem ni zmanjšan. Zagotovite si čist zrak tudi v notranjih prostorih in poskrbite za svoje zdravje!

15.99 € 11.20 €
V košarico

Kategorije