PICARO "Super Air Control" filter z aktivnim ogljem za kuhinjske nape

EAN: PICAROSUPERAIR

Imate občutek, da vaša napa ne deluje dovolj dobro, saj je kuhinja še vedno polna neprijetnih vonjav?

Za kuhinjskih nape, ki delujejo na osnovi recirkulacije, se pogosto uporabljajo ogleni filtri, ki odstranjuje neprijetne vonjave.

Oglene filtrirne podloge vsebujejo razmeroma malo aktivnega oglja, zato jih je treba pogosto menjavati. Nizkocenovni ogleni filtrirni vložki  vsebujejo v povprečju manj kot 130 gramov aktivnega oglja za absorbiranje vonjav. Visokokakovostne oglene kartuše pa so zelo drage saj lahko stanejo tudi do 70 EUR in več.

Nemško podjetje Riensch & Held je razvilo alternativo,  ki združuje najboljše - PICARO "Super Air Control" filter z aktivnim ogljem. Satje filtra je napolnjeno s 400 grami aktivnega oglja. Filter je mogoče obrezati glede na velikost vaše kuhinjske nape, zato je primeren za skoraj vse kuhinjske nape.

Filter je možno obrezati in prilagoditi na potrebno velikost.

Namestitev Picaro aktivnega oglenega filtra je enostavna.

Kakšne so prednosti izdelka PICARO aktivnega oglenega filtra pred oglenimi filtrirnimi podlogami?

Filter vsebuje do 15-krat več aktivnega oglja, kar vam omogoča, da filter zamenjate enkrat letno. Oglene filtrirne podloge izgubijo učinkovitost v 3 mesecih, kar pomeni, da PICARO aktivni ogleni filter letno nadomesti 4 oglene filtrirne podloge. Tako je PICARO aktivni ogleni filter bistveno cenejša izbira in veliko bolj učinkovita pri odpravljanju neprijetnih vonjav v vaši kuhinji.

Kakšne so prednosti izdelka v primerjavi pred ostalimi oglenimi kartušami?

PICARO aktivni ogleni filter vsebuje do 4-krat več aktivnega oglja in zahteva manj menjav. Prihrani veliko denarja in odstrani neprijetne vonjave v vaši kuhinji na zelo učinkovit način.

Kaj PICARO aktivni ogleni filter loči od ostalih?

Filter je univerzalen in primeren za skoraj vse kuhinjske nape.

Je ekološko prijazen, saj je v nasprotju z drugimi podobnimi izdelki, Picaro filter večinoma sestavljen iz naravnega aktivnega oglja.

Pogosta težava pri filtrih za kuhinjske nape je, da se pozablja zamenjati filter v primernem času. To je lahko nevarno, saj prenasičen filter lahko vpliva na slabše delovanje nape, poleg tega pa zaradi zbranih masti povzroča nevarnost za vžig nape in povzročitve požara. PICARO filter vsebuje indikator, ki vas opozori, kdaj je filter potrebno zamenjati.

Paket PICARO aktivni ogleni filter vsebuje tudi par rokavic, kar vam zagotovi higiensko menjavo filtra v kuhinjski napi.

Paket vsebuje:

  • 1 x filter dimenzije 47 x 57 cm;
  • par rokavic;
  • indikator.

18.00 € V košarico

Kategorije