PICARO "okolju prijazen" maščobni filter za kuhinjske nape

EAN: PICAROOKOLJUPRIJ

Imate v kuhinji težave z mastnimi madeži, ki se nabirajo na stenah, stropu in pohištvu? Za vas imamo zelo učinkovito rešitev! PICARO eco maščobni filter za kuhinjske nape.

Z maščobnimi filtri za kuhinjske nape se izognemo nehigieničnim mastnim madežem na pohištvu in stenah v kuhinji.

Podjetje Riensch & Held je razvilo biološko razgradljiv maščobni filter za kuhinjske nape, ki ga v nasprotju z vsemi drugimi filtri za nape ob zasičenosti ni potrebno odvreči med običajne gospodinjske odpadke. PICARO maščobni filter je sestavljen iz 100 % naravnih vlaken in je beljen brez klora. Ko je filter zasičen, se popolnoma razgradi v 56 dneh.

Pogosta težava pri filtrih za kuhinjske nape je, da se filter pozabi zamenjati v pravem času. To je lahko nevarno, saj prenasičen filter vpliva na slabše delovanje nape, poleg tega pa zaradi zbranih masti povzroča nevarnost vžiga nape in povzročitve požara. PICARO maščobni filter zmanjša to tveganje z indikatorjem, ki nas opozori, kdaj je potrebno filter zamenjati.

PICARO maščobni filter se lahko razreže na želeno velikost in je zato primeren za vse standardne kuhinjske nape do 60 cm širine. Poleg kazalnika časovne uporabe je priložen tudi par rokavic za enkratno uporabo, ki vam omogoči higiensko menjavo filtra.

Paket vsebuje:

  • 2 filtra dimenzije 47 x 57 cm
  • par rokavic
  • indikator

4.99 € V košarico

Kategorije