PICARO filter “Air Control” z aktivnim ogljem za kuhinjske nape

EAN: PICAROAIRCONTROL

Imate v kuhinji težave z mastnimi madeži, ki se nabirajo na stenah, stropu in pohištvu? Za vas imamo zelo učinkovito rešitev! PICARO filter z aktivnim ogljem za kuhinjske nape.

Za kuhinjskih nape, ki delujejo na osnovi recirkulacije, se pogosto uporabljajo oglene filtrirne podloge, ki odstranjujejo neprijetne vonjave.

Obstaja veliko različnih kvalitet oglenih podlog. Na kakovost izdelka vpliva način izdelave in kvaliteta materiala. Kvalitetno delovanje filtra je še posebej odvisno od notranje površine filtra in strukture por, ki vplivajo na absorpcijo vonjav, ki jih lahko aktivno oglje veže nase.

Zaradi velike količine aktivnega oglja PICARO aktivni ogleni filter zelo učinkovito absorbira ves neprijeten vonj v dolgem časovnem obdobju.

Pogosta težava pri filtrih za kuhinjske nape je, da se filter pozabi zamenjati v pravem času. To je lahko nevarno, saj prenasičen filter vpliva na slabše delovanje nape, poleg tega pa zaradi zbranih masti povzroča nevarnost vžiga nape in povzročitve požara. PICARO filter z aktivnim ogljem zmanjša to tveganje z indikatorjem, ki nas opozori, kdaj je potrebno filter zamenjati.

PICARO ogleni filter se lahko razreže na želeno velikost in je zato primeren za vse standardne kuhinjske nape do 60 cm širine. Poleg kazalnika časovne uporabe je priložen tudi par rokavic za enkratno uporabo, ki vam omogoči higiensko menjavo filtra.

Paket vsebuje:

  • 2 filtra dimenzije 47 x 57 cm
  • par rokavic
  • indikator

     

7.99 € V košarico

Kategorije