PICARO "Clean Control" tekstilni filter za kuhinjske nape

EAN: PICAROCLEANCONTR

Imate v kuhinji težave z mastnimi madeži, ki se nabirajo na stenah, stropu in pohištvu? Za vas imamo zelo učinkovito rešitev! Tekstilni filter za kuhinjske nape.

S tekstilnimi filtri za kuhinjske nape se izognemo nehigieničnim mastnim madežem na stenah, stropu in pohištvu.

Na trgu obstajajo številni tekstilni filtri, ki pa se med seboj zelo razlikujejo po absorpciji masti. Za dobro absorpcijo je potrebna visoka gramatura, kar pa vam ponuja PICARO tekstilni filter. Filter vsebuje 130 gramov na kvadratni meter, s čimer vam PICARO tekstilni filter ponuja visoko absorpcijsko sposobnost in vas zanesljivo varuje pred mastnimi madeži v vaši kuhinji.

Pogosta težava pri filtrih za kuhinjske nape je, da se filter pozabi zamenjati v pravem času. To je lahko nevarno, saj prenasičen filter vpliva na slabše delovanje nape, poleg tega pa zaradi zbranih masti povzroča nevarnost vžiga nape in povzročitve požara. PICARO Clean Control tekstilni filter zmanjša to tveganje z indikatorjem, ki nas opozori, kdaj je potrebno filter zamenjati.

PICARO tekstilni filter se lahko razreže na želeno velikost in je zato primeren za vse standardne kuhinjske nape do širine 60 cm. Poleg kazalnika časovne uporabe je priložen tudi par rokavic za enkratno uporabo, ki vam omogoči higiensko menjavo filtra.

Paket vsebuje:

  • 2 filtra dimenzije 47 x 57 cm
  • par rokavic
  • indikator

     

4.99 € 3.49 €
V košarico

Kategorije