Finum Prenosna steklenica Traveler zita

EAN: TRAVELERZITA

Pijte čaj iz steklenice TRAVELER ZITA! Finum multifunkcijska prenosna steklenica TRAVELER ZITA ima dvojno izolirano steno, kar omogoča pitje tako vročih kot tudi hladnih napitkov. TRAVELER ZITA vključuje v patentiran Tea Control sistem, kjer z enostavnim privitjem pokrova na mešalniku, kjer so ujeti čajni listi, nadzirate moč okusa vašega čaja.

Bodite ekološki pri pitju čaja:  Če želite okusen čaj močnega okusa uporabite FINUM TRAVELER ZITA. Izdelek vam zagotavlja, da bo vaš čaj okusnejši in vroč dlje časa. Z uporabo TRAVELER ZITA se boste izognili uporabi čajnih vrečk, ki so pogosto težke razgradljive.

Skrbite za naše okolje: Čajne vrečke zahtevajo deset do petnajstkrat več embalaže kot raztresen čaj in tri do štirikrat več prometnih prevozov, kar sta pomembna onesnaževalca okolja.

Nov material: Izdelan iz patentiranega materiala Tritan, potrjen s FDA in v celoti izdelan v skladu z EFSA (European Food Safety Authority). Izdelek se lahko pomiva v pomivalnem stroju. Material ne vpliva na okus vašega čaja. Izdelek je dobro toplotno izoliran in nudi izjemno odpornost na udarce.

20.00 €
V košarico

Kategorije