Finum Čajnik tea control 0,8 l

EAN: TEACONTROL 0,8L

Si želite piti čaj iz čajnika, kjer boste sami določili, kako močan čaj želite piti? Potem je za vas prava izbira čajnik Tea Control 0,8 l, ki je dobitnik številnih oblikovalskih nagrad svetovnega kova!

Čajnik Tea Control 0,8 l je zelo eleganten neelektrični čajnik in del razstavne kolekcije v muzeju arhitekture in oblikovanja v Chicagu. Leta 2010 je čajnik Tea Control  0,8 l  dobil nagrado za Good Design 2010 v Chicagu, leta 2012 pa je bil nominiran za nemško oblikovanje (Designpreis Deutschland 2012).

Priprava čaja iz vseh vrst čajnih listov še nikoli ni bila taka preprosta in prijetna. Zaradi visokotehnoloških materialov je čajnik zelo vzdržljiv in zagotavlja pripravo okusnega čaja. Čiščenje čajnika je preprosto, lahko se ga pere tudi v  pomivalnem stroju. Čaj postaja izbira življenjskega sloga, s tem pa tudi čajnik TEA CONTROL.

http://narocila.prima-filtertehnika.si/userfiles/images/good-design.jpg

Navodila: postavite filter v stekleni čajnik prostornine 0,8 l. Dodajte nekaj listov čaja,  prelijte z vročo vodo, da zapolni celoten čajnik, pokrijte filter in pustite, da čaj sprosti svojo aromo in okus. Čajnik lahko vzamete kamorkoli, kjer želite servirati čaj. Ne pozabite: ni potrebno odstraniti filtra, ko je čaj pripravljen za pitje! Samo obrnite pokrov v smeri urinega kazalca in nadzirajte moč okusa in točenje čaja, kakor želite. Izognite se kapljanju in čakanju in le uživajte v pitju okusno pripravljenega čaja.

 

http://narocila.prima-filtertehnika.si/userfiles/images/cajnik2.jpg

Ko pitje čaja postane PRIMA užitek!

29.99 €
V košarico

Kategorije